Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@00:07:07 GMT

از عاشقانه‌ها تا سلسله گاوباریان

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۳۴۷۱

نمایش «روی موج یکشنبه‌ها» در تالار انتظامی، اجرای سلسله گاوباریان در "سیمرغ"،خبری از نمایش "عاشقانه‌ها" و ... از جمله خبرهای تئاتر است.

نمایش «روی موج یکشنبه‌ها» به کارگردانی مازیار سیدی از ۱۹ تیرماه در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران به صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای گروه؛ نمایش «روی موج یکشنبه‌ها؛ یا این‌بار آلن بنت روی بوم آندرا کوچ» تجربه جدید مازیار سیدی در مقام طراح و کارگردان است که براساس مجموعه Talking Heads (شامل سیزده مونولوگ) اثر آلن بنت بازنویسی شده و به زودی در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردان رویکرد اجرایی خود را با الهام از آثار آندرا کوچ، نقاش سمبلیست آمریکایی بنا گذاشته و تلاش دارد بین نقاشی‌های هنرمند جوان و متن بازنویسی شده به قلم محمد زارعی گفتگو برقرار کند؛ از دل همین گفتگوست که اجرای «روی موج یکشنبه‌ها» شکل می‌گیرد.

سیدی در این باره توضیح می‌دهد: آنچه با عنوان «روی موج یکشنبه‌ها؛ یا این بار آندره کوچ روی بوم آلن بنت» قرار است روی صحنه بیاید الزاماً نه متون بنت است و نه نقاشی‌های اندره کوچ، اما در عین‌حال به شدت تحت تاثیر هر دوی آنها است. بعد از «مرسولات پترزبورگ» این دومین بار است که من تصمیم گرفتم رویکرد اجرایی را مبنای جهان تجسمی انتخاب کنم.

در خلاصه این نمایش می‌خوانیم: این‌جا صدای لندن است! از درختان سیبِ ما گیلاس‌های خوش‌طعم روییده؛ هوا بسیار دلپذیر است و کلاغ‌های خوش‌صدا آواز سرمی‌دهند. چهار زن داستان زندگی رویایی! خود را روایت می‌کنند.

«روی موج یکشنبه‌ها» از ۱۹ تیر ماه تا ۱۴ مرداد ماه هرشب ساعت ۲۰:۳۰ به مدت  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه میزبان تماشاگران است.

فهرست کامل عوامل و دست‌اندرکاران این نمایش به زودی منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند هم‌اکنون برای تهیه بلیت به نشانی https://www.tiwall.com/p/rooyemouj مراجعه کنند.

نمایش سلسه گاوباریان در سیمرغ

نمایش «سلسله‌ی گاوباریان» به قلم و کارگردانی فرشاد فرهادپور تا ۱۵ تیرماه ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت سیمرغ روی صحنه می‌رود.
به گزارش روابط عمومی نمایش، فرشاد فرهادپور برای اولین بار یک اثر تئاتری را به نویسندگی خود به صحنه برده است و رضاحسینی، سعید تقوایی، محمدمهدی توکلی‌زاده، الهام قندهاری، ساغر بهشتی، فرخنده دریایی، روانه تاجیک، عرفان موسوی، نوید دوستی، امید طلائی، فرید گلریز، فائزه زرکش بهاری، امیرملکی، علیرضا ابراهیم خانی، احسان فرهادپور، عباس علی‌پور، پویا اسمعیلی، بهداد قوی‌قلب بازیگران این نمایش هستند. 
در خلاصه‌ی نمایشنامه «سلسله گاوباریان»  آمده است: به نظر شما اگر یه پادشاهی از زمان قدیم بیاد تو زمان حال ببینه همه‌ی بناهای تاریخیش خراب شده چه حالی بهش دست می‌ده؟
از دیگر عوامل این نمایش می توان به دستیار اول کارگردان و منشی صحنه: آنیتا شریعتی، مشاوران کارگردان: امیرارسلان خالویی، سعید تقوایی، طراح نور: محمد سعیدی، طراح لباس: فرشادفرهادپور، طراح گریم: زهرا عادلخانی، مجری گریم: رضا مبینی، محدثه رازگرانی، طراح پوستر و بروشور: محمدامین ترابی، ساخت تیزر: فرشاد فرهادپور، مجتبی ضابطی، تدوین: مهدی جلوداری، عکاسان: ماری جعفری، ریحانه قشقایی،  مدیرصحنه: زهره مهدی‌زاده، دستیار کارگردان: مریم همتی، با همیاری: محمدعلی نجف‌پور اشاره کرد. 
اجرای «سلسله گاوباریان» از نیمه خرداد آغاز شده و علاقه مندان برای تهیه بلیت می توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

اجرای زنده حمیدرضا ترکاشوند و امیر عظیمی در نمایش عاشقانه‌ها

حمیدرضا ترکاشوند و امیر عظیمی در کنار ژاله صامتی، سیما تیرانداز و شقایق فراهانی در نمایش «عاشقانه‌ها» ایفای نقش می‌کنند.

 نمایش «عاشقانه‌ها» با نویسندگی مشترک محمد چرمشیر و بهمن عباسپور و طراحی و کارگردانی شهرام گیل آبادی، اجراهای خود را از آخرین روز بهار در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد آغاز می‌کند.

در این نمایش که از امروز پیش فروش سه روز نخست بلیت‌های خود را آغاز کرده، امیر عظیمی، حمیدرضا ترکاشوند، سیما تیرانداز، شقایق فراهانی، ژاله صامتی(به ترتیب ورود به صحنه)، ایفای نقش می‌کنند و در بخش‌هایی از این اجرا، امیر عظیمی و حمیدرضا ترکاشوند خوانندگی و اجرای زنده دارند. همچنین فرانک جواهری، فرشته رشوند آوه‌ئی و مریم رشوند آوه‌ئی به عنوان بازیگران مواجهه در این نمایش ایفای نقش دارند.
از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به؛ مدیر تولید و طراح تیزر: مهدی گودرزی،  دستیار کارگردان و برنامه ریز: یاس سنجری، دستیار کارگردان و مدیر صحنه: کیمیا آژیراک، دستیار : فاطمه گیل آبادی، دستیاران صحنه: دیوان عباسی، فرهاد پارسیان، هانیه آبله‌کوبها، طراح لباس: نوید فرح مرزی، شاعر قسمت اول: میلاد موسوی، شاعر قسمت پایانی: امید صباغ نو، ملودی: امیر عظیمی، تنظیم موسیقی: پوریا حیدری، مدیر هنری و طراح گرافیک: محسن سلیمانی، طراحی و ترکیب صدا: صادق داوری‌فر، مدیر ارتباطات و روابط عمومی: امیر پارسائیان‌مهر، مشاور رسانه ای: مریم رودبارانی، طراحی تبلیغات مجازی: رضا صبور اشاره کرد.
این خبر در پایان یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت  نمایش «عاشقانه‌ها» از امروز یکشنبه، به سایت تیوال مراجعه کنند.

فصل جدید پروژه‌های دوشنبه های نقد تئاتر 

فصل جدید پروژه «دوشنبه های نقد تئاتر» کانون ملی منتقدان تئاتر ایران از روز دوشنبه سی ام خرداد ماه با برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایش «اسب های انباری» در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر آغاز می شود. 
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، کانون ملی منتقدان تئاتر ایران با همکاری مجموعه تئاتر شهر ویژه برنامه های «دوشنبه های نقد تئاتر» را از روز دوشنبه سی ام خرداد ماه در تالار مشاهیر تئاتر شهر برگزار می کند. 
در اولین نشست از فصل تازه ویژه برنامه «دوشنبه های نقد تئاتر» کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، جلسه نقد و بررسی نمایش «اسب های انباری»  ساعت ۱۷ روز دوشنبه ۳۰ خرداد ماه با حضور رضا آشفته منتقد، پژوهشگر، مدرس تئاتر و عضو کانون ملی منتقدان تئاتر ایران) ، هومن نجفیان (منتقد ، پژوهشگر تئاتر و عضو کانون ملی منتقدان تئاتر ایران) و عوامل اجرایی نمایش در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود.
نمایش «اسب های انباری» به نویسندگی و کارگردانی رضا کرمی زاده و بازی نازنین نادرپور،سید محمد سعیدی، سجیه آشوری، صدف نظری، بهنام مهدی پور،پوریا ریحانی، سپاس رضایی و کمند شمس  طی این روزها در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است. 
ویژه برنامه «دوشنبه های نقد تئاتر» کانون ملی منتقدان تئاتر ایران نزدیک به یک دهه است که با هدف تحلیل و بررسی هرچه موثرتر آثار نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف برگزار می شود. این ویژه برنامه ها به واسطه شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از تالارهای نمایشی این پروژه مدتی متوقف شد، اما طی برنامه ریزی های صورت گرفته فصل تازه پروژه  با برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایش «اسب های انباری» در تئاتر شهراز سر گرفته خواهد شد.


از مکتب تئاتر اهواز تا صحنه تئاتر پایتخت
اجرای نمایش "در گوش سالمم زمزمه کن" روز گذشته با ادای احترام به کارگردان، نویسنده و مترجمی روی صحنه رفت که او را پدر تئاتر اهواز و معلم بسیاری از چهره های شناخته شده تئاتر کشور می دانند.
دکتر حسینعلی طباطبایی که سالهای بسیاری را به تعلیم جوانان تئاتری شهر اهواز گذراند، نسلی از نامداران تئاتر ، سینما و تلویزیون ایران را از خود به یادگار گذاشته که در عرصه های مختلف هنرهای نمایشی ، از بازی و کارگردانی تا تدریس و ترجمه و تالیف درخشان ظاهر شده اند.
حضور دکتر ناهید طباطبایی نویسنده ، مترجم و ناشر شناخته شده‌ای که در مکتب پدر پرورش یافته به همراه دیگر اعضا خانواده زنده یاد حسینعلی طباطبایی بهانه ایی شد که جمعی از شاگردان او و هنرمندانی که ریشه در خاک خوزستان بزرگ دارند گردهم آمده و به یاد دکتر طباطبایی اجرای نمایشی که با ترجمه او برصحنه رفته است را به نظاره بنشینند.
سعید صدیقیان که خود از هنرمندان تئاتر اهواز است، جمعی بزرگ از هنرمندان و اساتید تئاتر را گرد آورد تا یاد استاد و ریشه ای که نمود مکتب او در تئاتر است گرامی داشته شود.
در این اجرای ویژه علاوه بر دکتر ناهید طباطبایی و خانواده این هنرمند، خانواده زنده یاد عزت الله مهرآوران و هنرمندانی همچون حمید قطبی، دکتر محمدرضا خاکی، فرید سجادی حسینی، دکتر اردشیر صالحپور، ناصر بزرگمهر، مهوش وقاری، صدیق تعریف، مهدی شفیعی، آرش سجادی حسینی، احمد معمار، بدرالسادات برنجانی، اسماعیل دانشمند، تورج فرامرزیان، فرهاد مهدوی، مجتبی یوسفپور، رمضان بحرینی، منصور پورکریمی، نبی الله پیرهادی و ... حضور داشتند.
" نمایش در گوش سالمم زمزمه کن" بر اساس کارگردانی زنده یاد جعفر والی و توسط ایرج راد و سعید امیرسلیمانی برای اجرا آماده شده که این روزها با هنرمندی این دو بازیگر تئاتر، تلویزویون و سینمای ایران روی صحنه است. 
این نمایش که تا ۳ تیر در تماشاخانه شهرزاد روی صحنه است، هر روز غیر از شنبه ها در ساعت ۲۰.۳۰ میزبان مخاطبان است. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مازیار سیدی کانون ملی منتقدان تئاتر ایران دوشنبه های نقد تئاتر حمیدرضا ترکاشوند مجموعه تئاتر شهر اسب های انباری ویژه برنامه عاشقانه ها امیر عظیمی روی صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نوزدهمین مراسم «شب کارگردان» انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران و آئین نکوداشت اکبر زنجانپور، عصر یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

محمد سلوکی اجرای این مراسم را بر عهده داشت و محمود دولت‌آبادی، فریبرز گلبن، اسماعیل خلج، اصغر همت، ایرج راد، حبیب رضایی، مسعود دلخواه، مهدی میامی، کاظم هژیرآزاد، مجید امرایی، محسن بهرامی، از جمله حاضران در آن بودند.

در ابتدای این مراسم شهرام گیل‌آبادی رئیس انجمن صنفی کارگردانان تئاتر گفت: امروز روز تولد استاد حمید سمندریان است. خاطرات فراوانی با نام بردن از حمید سمندریان به عنوان نشانه و تلنگر در ذهن ما ایجاد می‌شود. هیچ لحظه‌ای در تئاتر ایران ایشان از ذهن ما فراموش نمی‌شود.

وی اظهار کرد: انجمن با مرور ملاک‌های مختلف در طول سال به این نتیجه رسید که مدالیوم و نشان عالی خود را به استاد اکبر زنجانپور چهره تأثیرگذار تئاتر ایران اهدا کند. انجمن به دلایل حمایتی قصد دارد به خاطر منش فکری و کاری‌شان از ژاله علو، علیرضا کوشک‌جلالی و علی شمس نیز قدردانی کند.

وی ادامه داد: خوشحال و خرسندیم که با سختی در کنار دوستان‌مان ایستادیم و هیچ تحمیلی را نپذیرفتیم و با استقلال و به پشتوانه بزرگان تئاتر پیش می‌رویم. تئاتر عرصه نقد، تحلیل و حقانیت است.

گیل‌آبادی یادآور شد: سال قبل مدالیوم انجمن به آتیلا پسیانی اهدا شد که دیگر در میان‌مان نیست. یادش را گرامی می‌داریم.

سپس تصاویری از مراسم هجدهمین «شب کارگردان» و سخنان زنده‌یاد آتیلا پسیانی پخش شد.

در ادامه احسان حاجی‌پور دبیر مراسم متن لوح قدردانی از علی شمس را قرائت کرد و سپس با حضور صدرالدین زاهد از علی شمس قدردانی شد.

علی شمس گفت: ممنونم که انجمن به یاد من بود. من حرفی نمی‌زنم که جشن امشب به حاشیه نرود. امیدوارم مسیر چرخ روزگار به شکل دیگری بچرخد که هر کدام از ما تئاتر مدنظر خود را روی سحنه ببریم و هیچ رنج و عذابی گریبان‌مان را نگیرد.

در ادامه آرش دادگر عضو هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارگردانان تئاتر روی صحنه رفت و ضمن قرابت متن لوح قدردانی علیرضا کوشک‌جلالی، گفت: یک سال پیش تماس تلفنی داشتم و کارگردان بزرگی با من تماس گرفت. از لقب استاد برای او استفاده کردم ولی او گفت که از واژه استاد استفاده نکن. علیرضا کوشک جلالی برای من همچنان استاد است و اعتبار بین‌المللی به تئاتر ایران داده است.

سپس علیرضا کوشک‌جلالی که روی ویلچیر نشسته بود در سخنانی کوتاه گفت: آرزو دارم که دیگر خبر اعدام نشنویم.

در ادامه پیام صوتی ژاله علو برای حاضران در مراسم پخش شد. وی در ابتدای این پیام از اینکه به دلیل کسالت نتوانسته در جمع حضور پیدا کند، عذرخواهی کرد.

وی در ادامه پیام خود یادآور شد: هنر والای تئاتر برای من ارزشمند بوده و با اشتیاق تمام کار هنر را دنبال کردم. من کار تئاتر را از ۱۳۲۷ در تئاتر تهران شروع کردم. سپس در تئاتر فردوسی و پس از آن در تئاتر فرهنگ به ایفای نقش پرداختم.

وی به ذکر نام کارگردان‌ها و نمایش‌هایی که همکاری داشت پرداخت و یادآور شد: در ادامه در سینما و رادیو نیز فعال شدم.

علو تاکید کرد: فکر می‌کنم بزرگترین ارزش برای هر هنرمندی این است که نتیجه کارهای خود را توسط مردم ببیند. خوشحالم کارهایی کردم که همچنان بین مردم به نیکی از آن یاد می‌شود و خوشحالم کارهایی کردم که مردم از آن‌ها راضی هستند.

در ادامه اصغر همت لوح قدردانی از کوشک‌جلالی را به وی اهدا کرد.

سپس محمد رحمانیان روی صحنه حضور پیدا کرد و بخشی از نمایش رادیویی «روزهای رادیو» را که اشاره‌ای به ژاله علو و رقیه چهره‌آزاد داشت، خواند.

وی خطاب به کوشک‌جلالی گفت: حضور تو برای تئاتر ایران مانند یک معجزه است، بمانی برای‌مان.

سپس متن لوح قدردانی از ژاله علو را قرائت کرد و ایرج راد به نمایندگی از ژاله علو لوح و نشان مدنظر را دریافت کرد.

در این بخش از مراسم، هایده حائری خطاب به حاضران در مراسم گفت: من از مردم قدردانی می‌کنم که قدر هنرمندان‌شان را می‌دانند و در این مراسم حضور پیدا کردند. هنرمندان تلاش می‌کنند با فعالیت‌های خود هنر را پیش ببرند گرچه همه چیز بر علیه‌شان است.

حائری در ادامه به طنز بیان کرد: حیف است که جایزه ژاله علو عزیز را ۲ آقا بگیرند، به همین دلیل آمدم و جایزه ژاله علو عزیز را می‌گیرم.

در این بخش از مراسم تصاویری از گفت‌وگوی محمد رحمانیان با اکبر زنجانپور پخش شد که طی آن زنجانپور به ذکر خاطراتی از نحوه حضور خود در عرصه بازیگری و تجربه همکاری با حمید سمندریان و جمیله شیخی پرداخت.

سپس محمود دولت‌آبادی روی صحنه رفت و یادی از مهدی فتحی به عنوان دوست مشترک خود و زنجانپور کرد و گفت: روزی مهدی به اکبر گفت کسانی که هنر کار نمی‌کنند چه می‌کنند؟ من در عجب بودم از افقی که پیش روی این ۲ عزیز شکل گرفته است. اکبر سعی کرده که همیشه هنر بورزد ولی موانع خیلی وقت‌ها اجازه نداده است. این اجتماع به نشانه دوستی و ارادت به هنرمندان تئاتر تشکیل شده و بسیار گرامی است.

وی یادآور شد: لازم نیست که حتماً چیزی بشود. همین که سرپا هستید و همین شب‌ها را برپا می‌کنید یعنی شدن. امیدوارم همیشه پاینده باشید.

سپس محمد رحمانیان مجدداً روی صحنه رفت و گفت: اولین بار استاد را در «آتش بدون دود» و سپس در کارهای تلویزیونی دیدم. بعد از آن تماشای نمایش «همه پسران من» به کارگردانی اکبر زنجانپور باعث شد بفهمم که در زندگی به جای درستی رسیده‌ام. کار درخشانی بود که لحظه‌لحظه‌اش کلاس درس بود.

وی خطاب به زنجانپور تاکید کرد: از صمیم قلبم خیلی از شما متشکرم آقای زنجانپور.

سپس تصاویری از نمایش «چشم اندازی از پل» به کارگردانی حمید سمندریان در سال ۱۳۵۱ پخش شد که اکبر زنجانپور در جوانی خود در آن به ایفای نقش پرداخته بود.

در ادامه مسعود دلخواه نیز روی صحنه رفت و گفت: اکبر زنجانپور مثل هیچ کسی نیست؛ بازیگر و کارگردانی توانا و از همه مهمتر انسانی شریف و دوست‌داشتنی است.

وی تاکید کرد: اکبر زنجانپور بودن ساده نیست و دشوار است، از این رو صحبت کردن درباره او هم دشوار است.

دلخواه یادآور شد: وقتی نمایش «سیزوئه بانسی مرده است» با کارگردانی رکن‌الدین خسروی را دیدم، بازی اکبر زنجانپور حیرت‌زده‌ام کرد.

وی تصریح کرد: حق اکبر زنجانپور این است که جایزه‌ای به نام وی به بازیگران تئاتر اهدا شود.

نوید محمدزاده دیگر سخنران این مراسم بود که گفت: وقتی قرار باشد درباره استاد صحبت کنم، خجالت می‌کشم. خیلی دوست‌تان دارم. امیدوارم قسمت باشد تا روی صحنه با شما نفس بکشم و قسمت باشد روی صحنه تئاتر از شما یاد بگیرم.

سپس شهرام گیل‌آبادی مجدداً روی صحنه رفت و عنوان کرد: در بیش از ۳۰ سالی که در رادیو بودم، صدای رامین فرزاد از گوشم خارج نمی‌شود که ته مانده غذاها را به گربه‌ها می‌داد و برای‌شان «هملت» می‌خواند. سعادت این را داشتم که تجربه حضور در خدمت بزرگان را داشته باشم. مهدی فتحی روبه‌روی دیوار می‌ایستاد و دیالوگ‌های خود را مرور می‌کرد. ما با حکمت‌های مختلف از جمله آموزش در رادیو مواجه بودیم.

وی یادآور شد: دیدن حرکات معلم بزرگی چون اکبر زنجانپور درس‌های بزرگی برای من داشت. چیزی که از این نسل بزرگ عاید من شد این بود که نظم توسعه فکری، دانایی و درایت، سکوت را به همراه می‌آورد. استاد زنجانپور با اندیشه و آثار خود عالم دیگران را ارتقا داد. اکبر زنجانپور در عالم هنر از آبروهای زمین است.

در ادامه پرویز ممنون روی صحنه حضور پیدا کرد و گفت: من از خاطرات هنرجویی و دانشجویی اکبر می‌گویم. اولین بار که دعوت شدم برای تدریس در دانشگاه، نمایشی را از بهمن فرسی دیدم و اکبر زنجانپور نقش اصلی را بازی می‌کرد. مونولوگی طولانی داشت و من تحت تأثیر صدا و بیان اکبر زنجانپور قرار گرفتم.

وی یادآور شد: اکبر از جمله ۴ نفری بود که در دانشگاه به آن‌ها عشق می‌ورزیدم و آخری آذر فخر بود که رفت. من و اکبر اختلاف سنی زیادی نداشتم.

ممنون تاکید کرد: زنجانپور بدون شعار کار می‌کرد. فردی با شخصیت بود که برای هم حرمت قائل بودیم. اکبر همیشه محترم و بسیار جدی بود.

اکبر زنجانپور در ادامه و در میان تشویق همگان روی صحنه رفت و گفت: این تعریف‌ها مسؤولیت آدم را زیاد می‌کند، اینکه هنر و نخ مرتبط هنر یعنی مخاطب را جدی بگیریم. ما تلاش می‌کنیم تا ارتباط نانوشته و ناگفته را در تئاتر ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: وظیفه ما هنرمندان تئاتر این است که تصویری که دیده نمی‌شود بسازیم و آنچه شنیدنی نیست بشنویم و به مخاطب ارائه دهیم. زمانی به این مهم می‌رسیم که کمتر حرف بزنیم.

زنجانپور تصریح کرد: هنریک ایبسن می‌گوید قوی‌ترین انسان کسی است که تنهاترین است. بگردیم و تنهایی‌های خود را پیدا کنیم.

در پایان گیل‌آبادی متن لوح قدردانی از زنجانپور را قرائت کرد و نکوداشت اکبر زنجانپور با حضور محمود دولت‌آبادی، محمد رحمانیان، پرویز ممنون، ایرج راد، اسماعیل خلج و چند تن از چهره‌های هنری برگزار شد.

کد خبر 6091406 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • نگاهی متفاوت به جنگ در تئاتر/ روایتی به پنج گویش متفاوت از  سرانجام وقایع جنگ
  • تجلیل از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • قدردانی از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان