Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@01:03:00 GMT

سردردهای رژیم صهیونیستی و سلسله نشست‌های برجام

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۰۸۱۶

سردردهای رژیم صهیونیستی و سلسله نشست‌های برجام

یک تحلیل‌گر مسائل منطقه‌ای با تاکید بر اینکه رژیم صهیونسیتی تنها کشوری است که برای به نتیجه نرسیدن مسئله برجام بی‌تاب‌تر از گذشته است، اظهار کرد: اکنون تنها تلاش رژیم صهیونسیتی دست‌یابی به یک متحد از کشورهای عضو برجام برای فشار حداکثری بر ایران است تا بتواند تحریم‌ها و محدودیت‌های بیشتری علیه ایران اتخاذ نماید و قدرت منطقه‌ای و جهانی آن را تحت تاثیر قرار دهد که اتفاقات اخیر نشان داد تمرکز بر پاریس مدنظر تل آویو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مریم خالقی نژاد تحلیل‌گر مسائل منطقه‌ای در یادداشتی با عنوان «سردردهای رژیم صهیونیستی و سلسله نشست‌های برجام» نوشت:

«در دور اخیر نشست‌های برجام، اعضای حاضر در جلسات، روند مذاکرات را مثبت پیش بینی می‌کنند؛ این درحالی است که رژیم صهیونسیتی بسیار نگران است. به کرات قابل مشاهده است هربار که مذاکرات وین و مساله برجام در حال برگزاری است رژیم صهیونسیتی به مانند رقیب جامانده‌ای از تمام توان خود برای فشار بیشتر و محکومیت ایران از این مسیر استفاده می‌کند.

سخن‌های مطرح شده بر این اساس است که دولت بایدن تاکنون استراتژی دولت خود را بر مبنای تلاش برای حل مسئله برجام بیان کرده‌اند. این تصمیم حتی اگر به نتیجه نرسد به مذاق رژیم صهیونسیتی خوش نمی‌آید. دهه‌های زیادی است که هم مسیری آمریکا و متحدش یعنی رژیم صهیونسیتی در استراتژی‌های مختلف سیاسی اثبات‌شده است. اما تل آویو اکنون از تلاش دوباره واشنگتن برای مذاکرات وین ناراضی است در مقابل نباید فراموش کنیم که این دو همیشه منافع یکدیگر را حفظ نموده‌اند و هیچ‌گاه سیاستی را اتخاذ نمی‌کنند که مانع ارتباط و به هم خوردن اتحاد طرفین گردد. پیش‌تر رژیم صهیونسیتی وزیر جنگ خود را به واشنگتن فرستاده بود تا بر اعمال فشارهای سخت‌گیرانه واشنگتن بر ایران تأکید کند اما واشنگتن معتقد است که خروج ترامپ از برجام به ضرر آمریکا بوده است و این برای منافع آمریکا و هم رژیم صهیونسیتی مناسب نیست. در دور جاری مذاکرات، تل آویو برای در تنگنا قرار دادن ایران چندان امیدی قوی به واشنگتن ندارد و چشم امید خود را به دیگر کشورهای حاضر در مذاکره دوخته است. این واکنش سریع و تند رژیم صهیونیستی به برخی از کشورهای حاضر در مذاکرات بحث‌برانگیز است.

جای شک نیست که هیئت حاکمه‌ی نفتالی بنت برای فشار بر ایران به کشورهای دیگر متوسل شود که اولین و مهم‌ترین آنها کشور فرانسه است. لذا نفتالی بنت تمرکز خود را از ترغیب آمریکا در فشار بر ایران تا حدودی به سمت فرانسه تغییر داده است. اگرچه هنوز اعلامیه و توافقی از ماحصل مذاکرات بیان و منتشر نشده است اما برخی اخبار از واکنش متفاوت فرانسه در دور جدید سخن گفته‌اند که صحت‌ و سقم آن را باید بعد از اتمام مذاکرات از زبان مسئولان شنید. اخبار منتشرشده از برخی تغییر جهت‌های فرانسه برای به نتیجه رساندن برجام حکایت دارد که این امر تلاش رژیم صهیونسیتی را دوچندان کرده است. همان‌طور که در خبرهای خارجی مختلفی اعلام شد وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی در هفته‌ها قبل در تماسی تلفنی با رئیس‌جمهور فرانسه خواستار اعمال روش‌ها و تصمیمات سخت‌تری علیه ایران در وین شده است. این واکنش به معنای آن است که رژیم صهیونسیتی برای اتخاذ موانع سرسخت‌تر علیه ایران، از آمریکا چشم امید خویش را فروبسته است و برای جلب نظر فرانسه دست‌ و پا می‌زند. در مقابل این نکته مهم است که فرانسه تا کنون منافع خود را در هر تصمیمی در اولویت قرار داده است ولی باید ذکر کرد که اکنون شرایط کمی متفاوت‌تر است چراکه برای فرانسه جدای از تمام منافع خود در حل مسئله برجام و ارتباط با ایران و کاستن از مشکلات جهانی دو عامل دیگر تاثیرگزار است؛ اولاً ریاست اتحادیه اروپا و دوماً تاثیرگزاری حل برجام بر پیشینه فرانسه و ریاست جمهوری امانوئل مکرون که حل مسئله برجام ستاره‌ای درخشان در پرونده سیاسی آن خواهد بود.

تلاش دیگر تل آویو آن است که نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونسیتی بیان کرده که این کشور به توافق ایران با قدرت‌های جهانی پایبند نیست. رژیم صهیونسیتی یکی از طرف‌های مذاکرات نیست، اما در تلاش برای تحت تأثیر قرار دادن متحدان در اعمال فشار بیشتر بر ایران در مهار برنامه هسته‌ای‌اش، از دیپلماسی‌های مختلف و لابی‌های خود استفاده خواهد کرد.

با توجه به برخی تغییر سیاست‌های آمریکا و اروپا و به‌خصوص فرانسه که درگیر برخی مشکلاتی مانند لیبی و لبنان و سوریه است و تلاش دارد که تمرکز خود را بیشتر بر حفظ حوزه‌های نفوذ خود قرار دهد، آمریکا نیز سیاست متفاوتی را در خاورمیانه در پیش‌گرفته است و حل مسائلی مانند برجام را در نظر دارد تا بتواند به پیشتازی در مقابل چین رسیدگی کند. لذا به نظر می‌رسد کشورهای عضو برجام بی‌میل نباشند که به خاتمه مسئله برجام نزدیک شوند و به توافقاتی برسند.

رژیم صهیونسیتی تنها کشوری است که برای به نتیجه نرسیدن مسئله برجام بی‌تاب‌تر از گذشته است. این در حالی است که مقامات آمریکایی و حتی رژیم صهیونسیتی معتقدند که در خروج ترامپ از برجام، دولت قبلی رژیم صهیونسیتی بی تاثیر نبوده است و حتی خروج آمریکا را جشن گرفته است. اکنون تنها تلاش رژیم صهیونسیتی دست‌یابی به یک متحد از کشورهای عضو برجام برای فشار حداکثری بر ایران است تا بتواند تحریم‌ها و محدودیت‌های بیشتری علیه ایران اتخاذ نماید و قدرت منطقه‌ای و جهانی آن را تحت تاثیر قرار دهد که اتفاقات اخیر نشان داد که تمرکز بر پاریس مدنظر تل آویو است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برجام مذاکره برای لغو تحریم ها رژیم صهیونسیتی مسئله برجام علیه ایران برای فشار برجام بی بر ایران منطقه ای تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، وزیران خارجه عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردن و دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی نشست مشورتی درباره تحولات غزه برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، در نشست وزیران گروه عربی بر ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه تاکید شده است.

در این نشست، وزرای کشورهای عربی مذکور همچنین بر لزوم رفع تمامی محدودیت‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کردند و درباره عواقب اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی هشدار دادند.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت ۲۰۴ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرومی‌رود.

این رژیم طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۴ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

دیگر خبرها

  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس
  • دانشجویان فرانسوی هم به میدان آمدند + فیلم
  • دانشجویان فرانسوی هم به میدان آمدند
  • پلیس فرانسه دانشجویان حامی فلسطین را متفرق کرد
  • تاکید امام جمعه قم بر همراهی همه دستگاها برای استمرار اجرای طرح نور